Αντιμετώπιση Τοπικού Λίπους - Κυτταρίτιδας (Lipo - Laser)

lipo-laser-1Το i-Lipo εκπέμπει χαμηλά επίπεδα ενέργειας laser, η οποία δημιουργεί - στέλνει ένα χημικό σήμα στα λιπώδη κύτταρα, διασπώντας τα αποθηκευμένα τριγλυκερίδια σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη. Στη συνέχεια απελευθερώνοντας τα, χρησιμοποιώντας  ως κανάλια τις κυτταρικές μεμβράνες, τα λιπαρά οξέα και η γλυκερόλη μεταφέρονται σε όλο το σώμα, σε ιστούς, που θα τα χρησιμοποιήσει ο οργανισμός κατά τη διάρκεια του μεταβολισμού για να δημιουργήσει την  ενέργεια.  Αυτή η διαδικασία  της απελευθέρωσης λιπαρών οξέων και γλυκερόλης είναι μια φυσική αντίδραση του οργανισμού,  όταν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει αποθέματα ενέργειας, έτσι το i-Lipo δεν δημιουργεί καμία αφύσικη αντίδραση στο σώμα, ούτε επηρεάζει ή βλάπτει  κάποιες από τις δομές του σώματος όπως είναι το δέρμα, το αίμα, ή τα περιφερικά νεύρα. Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μετά το πέρας της θεραπείας, ελαφριά άσκηση μπορεί να επιταχύνει την αφαίρεση του λίπους που απελευθερώνεται.   

lipo-laser-3Ανεξάρτητες κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα αποτελέσματα του  i-Lipo μπορούν να  είναι, σε ορισμένες περιπτώσεις, συγκρίσιμα με εκείνα που επιτυγχάνονται από λιποαναρρόφηση. Εικόνες  από υπερηχογράφημα δείχνουν έως και 30% μείωση στο βάθος του στρώματος λίπους μετά από μία μόνο θεραπεία. Τα πρώτα αποτελέσματα μπορούν να φανούν ακόμη και μετά το πέρας της 2ης συνεδρείας.   

Το i-Lipo στοχεύει στη μείωση του λίπους στην εκάστοτε προβληματική περιοχή. Με την τοποθέτηση των pads laser στην περιοχή-στόχο, όπως το πηγούνι, τα μπράτσα, την κοιλιά ή τους μηρούς ξεκινά η διαδικασία αποδόμησης (μείωσης) του λίπους. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τη διατροφή και την άσκηση, η οποία μπορεί να μειώσει το συνολικό λίπος του σώματος, αλλά δεν μπορεί να στοχεύσει σε συγκεκριμένες προβληματικές περιοχές π.χ. ψωμάκια. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί με μια επιλογή οκτώ laser  pads  ύψους 36 cm η κάθε μία, με σκοπό την μείωση του χρόνου θεραπείας αλλά με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

lipo-laser-4Απαιτούνται συνολικά 9 επισκέψεις σε διάρκεια 3 εβδομάδων και στη συνέχεια μπορεί το καλό αποτέλεσμα να συντηρηθεί με μεμονομένες επισκέψεις εάν αυτό απαιτείται.

Η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλους τους τύπους δέρματος  και περιοχές του σώματος όπου είναι αποθηκευμένο το ανεπιθύμητο λίπος και μπορεί να  επιστρέψει αμέσως ο ασθενής στις καθημερινές του δραστηριότητες. Η θεραπεία με i-lipo συνδυάζεται ιδανικά με τη χρήση RF (Freeze).

address Αγγελάκη 35, 54621, Θεσσαλονίκη | telephone 2310 221 723 | email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.