Υαλουρονικό Οξύ (HA)

ualouroniko-oksiΕίναι υλικό που ανήκει στην κατηγορία των δερματικών εμφυτευμάτων (dermal Fillers) από τα λίγα που έχει αποδείξει, με την πάροδο των χρόνων, την αποτελεσματικότητά του. Το υαλουρονικό οξύ είναι φυσικό συστατικό του οργανισμού και του δέρματός μας. Τα ενέσιμα προϊόντα υαλουρονικού οξέως που χρησιμοποιούνται στην Αισθητική Ιατρική είναι προϊόντα βιοτεχνολογίας που μιμούνται το υαλουρονικό του ανθρώπινου οργανισμού. Αυτό εξασφαλίζει την απουσία αλλεργικών αντιδράσεων και δεν χρειάζονται test πριν την χρήση τους όπως γίνονταν με παλαιότερα υλικά.

Η ιδιότητα του να συγκρατεί μόρια νερού (έως και 1000 φορές το βάρος του) το καθιστά ιδανικό υλικό για “γέμισμα” ρυτίδων του προσώπου όπως οι ρινοχειλικές, οι ρυτίδες “πικρίας”, μεσόφρυου αλλά και για αναδιαμόρφωση ζυγωματικών, βελτίωση περιγράμματος προσώπου, αύξηση και αναμόρφωση του όγκου των χειλιών και ευαίσθητων περιοχών όπως ο λαιμός, το ντεκολτέ και τα χέρια. Τέλος καινοτόμα προϊόντα Η.Α. βελτιώνουν σημαντικά τους μαύρους κύκλους των ματιών.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι άμεσα και ολοκληρώνονται με την πάροδο των ημερών. Η διάρκεια του αποτελέσματος αυξάνεται με διαδοχικές συνεδρίες. Η ποιότητα του υλικού παίζει σημαντικότατο ρόλο και θα πρέπει να ενημερώνεστε από τον θεράποντα ιατρό για το υλικό που θα χρησιμοποιήσει για εσάς.

Το Η.Α. εξασφαλίζει άμεσο, φυσικό αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια, με μέσο όρο 12 έως 24 μήνες, προσφέροντας ενυδάτωση, ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος. Η θεραπεία είναι απλή και η εμφάνιση ερυθρότητας, οιδήματος και εκχυμώσεων είναι πιθανά και υποχωρούν μετά από λίγες ώρες έως και λίγες μέρες. Το Η.Α. μπορεί να συνδυαστεί άριστα και με άλλες θεραπείες όπως peelings, botox, δερμοαποξέσεις, μεσοθεραπείες, νήματα, lαsers κτλ.

ualouroniko-oksi2

ualouroniko-oksi3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

address Τσιμισκή 109, 54622, Θεσσαλονίκη | telephone 2310 221 723 | email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.