Σύσφιξη Προσώπου - Σώματος (Ραδιοσυχνότητες - Freeze)

VENUS FREEZE | ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ – ΣΩΜΑΤΟΣ
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΑ (R.F.) ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ

freeze1Το Freeze (MP)2 χρησιμοποιώντας εξειδικευμένη τεχνολογία επιτυγχάνει να δημιουργήσει ένα υψηλό επίπεδο ενέργειας το οποίο διεισδύει στο δέρμα θερμαίνοντας το ομοιόμορφα σε όλες του τις στοιβάδες. Η διείσδυση της κατάλληλης ποσότητας ενέργειας το δέρμα και στο λίπος συμβάλλει σε ορατά και άμεσα κλινικά αποτελέσματα. Οι κεφαλές του Freeze (MP)2 εκπέμποντας ραδιοσυχνότητες και μαγνητικούς παλμούς επιτυγχάνουν να αυξήσουν ομοιογενώς τη θερμοκρασία των ιστών σε όλη την περιοχή εφαρμογής. Η ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας σημαίνει λιγότερη συνολικά ενέργεια, αυξάνοντας την ασφάλεια της εφαρμογής, χωρίς να χρειάζεται τοπική ψύξη.

Πώς λειτουργεί το VENUS FREEZE;
Η τεχνολογία του VENUS FREEZE με συνδυασμό ραδιοσυχνοτήτων και μαγνητικών πεδίων προκαλεί: Ανάπλαση των κυττάρων, αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Έτσι, βελτιώνει θεαματικά τη χαλάρωση του δέρματος και της κυτταρίτιδας. Επίσης μειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα την μείωση του τοπικού πάχους και βελτίωση του περιγράμματος του σώματος. (Μείωση του περιγράμματος από 2–6 cm).

Που χρησιμοποιείται το Venus Freeze;
Το VENUS FREEZE μπορεί να χρησιμοποιηθεί σ' όλες τις περιοχές του προσώπου, του λαιμού και του σώματος.

Ποιά είναι τα αποτελέσματα;
freeze2Το Venus Freeze επιτυγχάνει στο πρόσωπο με απόλυτα φυσικό τρόπο σύσφιξη, βελτίωση του περιγράμματος, των ρυτίδων, των πόρων και της ποιότητας του δέρματος.
Στο σώμα επιτυγχάνει επιτυγχάνει σύσφιξη του δέρματος και μείωση της κυτταρίτιδας ακόμα και σε δύσκολες περιοχές όπως είναι ο λαιμός, τα μπράτσα, οι μηροί, οι γλουτοί, κοιλιά (ειδικά μετά από τοκετούς και απώλεια βάρους). Επίσης επιτυγχάνει μείωση του τοπικού πάχους (ψωμάκια), σύσφιξη και ανόρθωση γλουτών και στήθους.

Πώς αντιλαμβάνομαι μια τυπική συνεδρία με την τεχνολογία Freeze (MP)2 ;
Οι συνεδρίες είναι μια ευχάριστη εμπειρία, όπως αυτή του μασάζ. Θα ανυπομονείτε για την επόμενη επίσκεψη για να απολαύσετε τη συνεδρία σας χωρίς πόνο.

Πόσο διαρκεί μια θεραπεία;
Η οκταπολική κεφαλή των 24cm2 προσφέρει ταχύτερη κάλυψη από τις τυπικές κεφαλές. Η θεραπεία ολοκληρώνεται τέσσερις (4) φορές γρηγορότερα, ολοκληρώνοντας σε 20 λεπτά μια συνεδρία προσώπου και έως 45 λεπτά για κάθε συνεδρία σώματος.


Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για να δω τα πρώτα αποτελέσματα;
Μπορείτε να δείτε και να αισθανθείτε τις αλλαγές από την τρίτη συνεδρία κιόλας. Για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων πρέπει να πραγματοποιήσετε από 8 έως 10 συνεδρίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι και μετά το πέρας των συνεδριών στη περιοχή στην οποία πραγματοποιήθηκε η θεραπεία συνεχίζει να παρατηρείται δραστηριότητα βελτίωσης.

Υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες;
Δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες και μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Ήπιο ερύθημα (κοκκινίλα) και ήπιο οίδημα μπορεί να παρατηρηθεί και υποχωρεί συνήθως τις πρώτες ώρες μετά τη θεραπεία.


Το VENUS FREEZE  μπορεί να συνδυαστεί άριστα και με άλλες θεραπείες όπως το Lipo Laser και το  Carboxy therapy.

address Αγγελάκη 35, 54621, Θεσσαλονίκη | telephone 2310 221 723 | email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.