Βλεφαροπλαστική χωρίς Νυστέρι

vlefaroplastiki-2Είναι μέθοδος που χρησιμοποιεί συσκευές που βασίζονται στη νέα τεχνολογία Plasma Radio-frequency. Η μέθοδος βασίζεται στην εξάχνωση της περίσσειας του δέρματος, χωρίς να τραυματίζει τους βαθύτερους ιστούς. Χρησιμοποιείται κυρίως στα άνω βλέφαρα (όπου συναντάει και τη μεγαλύτερη χαλάρωση), υποκαθιστώντας το κλασσικό χειρουργείο βλεφαροπλαστικής.

 

vlefaroplastiki-1Απαιτούνται 2 έως 3 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα ενός μήνα. Η διαδικασία είναι απλή. Μία ώρα πριν την έναρξη της αγωγής τοποθετείται στην πάσχουσα περιοχή αναισθητική κρέμα και εν συνεχεία γίνεται η εφαρμογή. Ο χρόνος διάρκειας υπολογίζεται στα 20 με 30 λεπτά και ο χρόνος αποθεραπείας δεν υπερβαίνει τις 5 με 6 ημέρες. Η ίδια τεχνολογία χρησιμοποιείται επίσεις ξανθελάσματα κ.α.

Είναι αξιοσημείωτο ότι η μέθοδος  Plasma Radio-frequency αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματικά τη χαλάρωση των βλεφάρων και κάποιων περιοφθαλμικών ρυτίδων, καθώς επίσης οφείλουμε να τονίσουμε ότι το αποτέλεσμα διαρκεί για αρκετά μεγάλο διάστημα. Μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά με μεσοθεραπείες, θεραπείες υαλουρονικού οξέως, botox κ.α.

address Αγγελάκη 35, 54621, Θεσσαλονίκη | telephone 2310 221 723 | email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.